6993669731,6997632654 Αναπαύσεως 8, Αγ. Νικόλαος, Λασιθίου antreas.balter@gmail.com
 
 
 
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Η γυψοσανίδα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά καθώς και η πρώτη επιλογή για κατασκευές σε υφιστάμενα αλλά και σε νεόδμητα κτίρια, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση της γυψοσανίδας, τα οποία την καθιστούν επιθυμητή επιλογή για τη διακόσμηση και την κατασκευή. 
 
     
 
  Ευελιξία & Ευκολία Κατασκευής
 
Η γυψοσανίδα είναι εύκολη στην τοποθέτηση και την κοπή, επιτρέποντάς μας να δημιουργούμε ποικίλα σχέδια και δομές με σχετική ευκολία.
 
 
  Αισθητική Αξία
 
Η γυψοσανίδα είναι ευέλικτη σε σχέση με τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση, επιτρέποντας τη δημιουργία λεπτομερών και εντυπωσιακών κατασκευών.
 
 
  Ανθεκτικότητα
 
Παρά την ελαφρότητά της, η γυψοσανίδα είναι αρκετά ανθεκτική σε κρούσεις και πιέσεις, προσφέροντας σταθερή υποστήριξη στη δομή των τοιχοποιιών.
 
 
 
 
  Οικονομία
 
Η γυψοσανίδα είναι οικονομική σε σχέση με άλλα υλικά, καθιστώντας την προσιτή για διάφορες κατασκευές και ανακαινίσεις.
 
 
  Ηχομόνωση
 
Η γυψοσανίδα προσφέρει αξιόλογη ηχομόνωση, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και την ησυχία στους εσωτερικούς χώρους.
 
 
  Πυρασφάλεια
 
Η γυψοσανίδα είναι ανθεκτική στη φωτιά, και μπορεί να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας κατά της εξάπλωσης της φωτιάς σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΤΕΡ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Λασίθι Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΤΕΡ” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, δραστηριοποιείται με κατασκευές γυψοσανίδας, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λασίθι και σε όλη την Κρήτη.

Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές γυψοσανίδας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο στόχο την δημιουργία έργων που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική και λειτουργικότητά τους...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο μικρή κατασκευή γυψοσανίδας, έως και την πιο πολύπλοκη και σύνθετη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΚΟΜΨΕΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
 
     
     
 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ &

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Κρήτη. Δείτε εδώ μερικά εξ’ αυτών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
     
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές γυψοσανίδας για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι καθώς και όλη την Κρήτη.
 
  6993669731, 6997632654