6993669731,6997632654 Αναπαύσεως 8, Αγ. Νικόλαος, Λασιθίου antreas.balter@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΤΕΡ
Κατασκευές Γυψοσανίδας Λασίθι Κρήτη


Η επιχείρησή μας “ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΤΕΡ” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, δραστηριοποιείται με κατασκευές γυψοσανίδας, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λασίθι και σε όλη την Κρήτη.

Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές γυψοσανίδας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο στόχο την δημιουργία έργων που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική και λειτουργικότητά τους.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΜΕ ΤΕΧΝΗ
& ΜΕΡΑΚΙ

μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε στο χώρο σας. Από ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, επενδύσεις τζακιών έως και ειδικές κατασκευές που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ορυκτών ινών, εργασίες με τσιμεντοσανίδες καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ &
ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ
 
     
  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας και τα δεκάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας, μπορούμε να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία και να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. 

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες, φρέσκες και λειτουργικές λύσεις που θα αναδείξουν και θα κάνουν ξεχωριστή την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 

 


 

 
 
 
 

ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα, την αντοχή τους στο χρόνο καθώς και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου η επιχείρησή μας, να αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
     
  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

να δημιουργήσουμε έναν κομψό, άνετο και λειτουργικό χώρο που
σίγουρα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές γυψοσανίδας για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι καθώς και όλη την Κρήτη.
 
     
     
  ΤΗΛ: 6993669731
& 6997632654