6993669731,6997632654 Αναπαύσεως 8, Αγ. Νικόλαος, Λασιθίου antreas.balter@gmail.com
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
AB | Κατασκευές Γυψοσανίδας Λασίθι Κρήτη


Στην επιχείρησή μας “AB” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, είμαστε αφοσιωμένοι στην δημιουργία μοντέρνων και λειτουργικών κατασκευών γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κρήτη.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο μικρή κατασκευή γυψοσανίδας, έως και την πιο πολύπλοκη και σύνθετη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Από μοντέρνες γραμμές και καθαρά σχέδια μέχρι και το πιο πρωτοποριακό design, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε ιδέα και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε πελάτη μας.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που μπορούν να κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει.
 
     
 
     
 
ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Δημιουργούμε εντυπωσιακές ψευδοροφές που προσθέτουν ύφος και στυλ στον χώρο σας. Από απλές και κομψές ψευδοροφές μέχρι και πολύπλοκα σχέδια, είμαστε εδώ για να φέρουμε τις ιδέες σας στη ζωή.
 
     
     
 
ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Δημιουργούμε λειτουργικά και κομψά χωρίσματα με γυψοσανίδα, προσφέροντας τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε το χώρο σας με στυλ.
 
     
     
 
ΚΡΥΦΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ

Ο εκλεπτυσμένος και μοντέρνος φωτισμός είναι κλειδί για έναν εντυπωσιακό χώρο. Δημιουργούμε κρυφούς φωτισμούς με γυψοσανίδα που προσθέτουν φωτεινότητα και ατμόσφαιρα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

Αναβαθμίστε το τζάκι σας με μια επένδυση από γυψοσανίδα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κέντρο ενδιαφέροντος στον χώρο σας.
 
     
     
 
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Από κλασικά μοτίβα μέχρι μοντέρνες γραμμές, δημιουργούμε γύψινες διακοσμήσεις που προσθέτουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στο χώρο σας.
 
     
     
 
ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ

Χρησιμοποιούμε ορυκτές ίνες για τη βελτίωση της ηχομόνωσης και της πυρασφάλειας στο χώρο σας.
 
     
     
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο πολύπλοκες κατασκευές γυψοσανίδας.
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και για να σας εγγυηθούμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
 
 
     
  ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

για την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.
 
     
 
 
 
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
 
     
     
  Παρακολουθώντας στενά τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν τον χώρο σας θα του δώσουν στυλ και λειτουργικότητα.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στην προσεκτική εκτέλεση κάθε έργου, εξασφαλίζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
     
  Επιλέξτε την επιχείρησή μας για μοντέρνες ιδέες, σύγχρονες λύσεις και κομψά έργα που θα σας ενθουσιάσουν. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι καθώς και όλη την Κρήτη.  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές γυψοσανίδας για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Νικόλαο, όλο το Λασίθι καθώς και όλη την Κρήτη.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6993669731